hits

ingridminde

Mor-datter-dag på Badeland

 • Publisert: 09.05.2018, 16:24
 • Kategori: Studentliv og mammaliv
 • Hei, og god onsdag til dere!

  Sola var nydelig idag, og jeg bestemte meg for å ta med Eveline på Badeland. Jeg synes hun fortjente å ha en spesiell dag, siden hun er så snill og tålmodig når jeg må lese på eksamen. På Badeland har de et eget rom som er egnet for småbarn. Vannet har perfekt temperatur, og selve rommet er også lunt og godt. Dette var Evelines første tur, så jeg var veldig nysgjerrig på hvordan hun kom til å reagere. Jeg hadde lest noen tips på forhånd. Vi tok oss god tid i garderoben, og hun fikk litt mat før vi gikk ut. Før vi gikk ut i vannet, lot jeg henne få se seg rundt og vi gikk forsiktig ut i bassenget. Jeg hadde henne tett inntil meg, og vi gikk noen runder rundt i bassenget. Eveline storkoste seg og smilte, lo og pratet. Den lille frøkna er den fødte havfrue. Vi badet en halvtime, noe som var en perfekt tid for da vi kom inn i garderoben igjen var hun sliten. Hun sovnet med engang hun ble lagt i vognen. 

   

  Målet er at Eveline skal bli trygg i vannet, og synes det er morsomt. Med en far som her helt fanatiker når det gjelder fisking, så er det greit å ikke ha vannskrekk. Jeg planlegger å ta henne med engang i måneden, det er også perfekt kvalitetstid. Eveline viste meg mye tillit, og det var også helt fantastisk for meg å se hvor gøy hun hadde det.

   

  #baby #barn #mamma #pappa #svømming #bading #familie #foreldre #blogg #hverdag #sommer

 • Publisert: 09.05.2018, 16:24
 • Kategori: Studentliv og mammaliv
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Deveny

  09.05.2018 kl.17:26

  Det er deilig når minsten sover.

  Ingrid Minde

  09.05.2018 kl.17:37

  Deveny: Ja, men liker det best når hun er våken :)

  Fysioterapeuten

  09.05.2018 kl.18:50

  Visste du at å spise kjøtt like sikkert er kreftfremkallende som å røyke ifølge WHO? http://fysioterapeuten.blogg.no/1525883053_jeg_kan_ikke_forst_det.html

  Ingrid Minde

  09.05.2018 kl.23:56

  Fysioterapeuten: Tror det kommer an på hva slags kjøtt man spiser. Klart at dyr som fores på kraftfor og knapt er ute, og i tillegg får i seg sprøytemidler ikke er bra. Industrien ødelegger jo også maten.

  Skriv en ny kommentar